fbpx

Are you ready for the colors of spring?


 

Forårets hotteste farver er HOT ORANGE og TIGER YELLOW! Giv din garderobe et splash af farve med netop disse styles, der til en hver tid vil pifte op og sprede den optimistiske forårsfeel. For både den orange og den gule farve lyser op og spreder håbet om at foråret snart slår igennem.

Brug for eksempel den übercool denim jakke fra ICHI til et klassisk outfit med sorte jeans, en enkel hvid tee og et par rå sneakers. Skift en klassiske sorte kjole ud med den smukke sag fra Vila og du vil med sikkerhed blive festens best dressed. For den farvekombination af orange, lys blå, gul og sort – den kan altså noget! Helt typisk for pre spring sæsonen vrimler det også frem med de fineste blomsterprint og særligt dette fra Minimum gør sig godt. Her vist i t-shirt modellen, der har et lille twist med en åben slids i ryggen. Tilsæt et par skinny jeans og så er du forårsklar.

Alle de viste styles kan købes i Trendhouse Skjern, Ringkøbing & Søndervig.

Følg os på Facebook og Instagram for at få din daglige dosis af cool inspiration og husk at tilmelde dig vores nyhedsmail (du vil ikke fortryde det!) 😉

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *