fbpx

Blog


SS17 MODESHOW

Udgivet den 22/02/17

 

ONSDAG D. 8. MARTS KL. 19.00 i både Skjern & Ringkøbing.

Så er det igen blevet tid til modeshow, sæt derfor kryds i kalenderen Onsdag d. 8. marts og glæd dig til en hyggelig aften med masser af inspiration til den kommende sæson. Vi guider dig i alt fra farver til tendenser. Do’s and Dont’s inden for SS17.

Allerede nu kan du hente din GRATIS billet i enten Ringkøbing eller Skjern.

Find begivenheden på facebook og hold dig opdateret 🙂

Vi glæder os til at se dig til en top hyggelig og inspirerende aften!


Are you ready for the colors of spring?

Udgivet den 22/02/17

 

Forårets hotteste farver er HOT ORANGE og TIGER YELLOW! Giv din garderobe et splash af farve med netop disse styles, der til en hver tid vil pifte op og sprede den optimistiske forårsfeel. For både den orange og den gule farve lyser op og spreder håbet om at foråret snart slår igennem.

Brug for eksempel den übercool denim jakke fra ICHI til et klassisk outfit med sorte jeans, en enkel hvid tee og et par rå sneakers. Skift en klassiske sorte kjole ud med den smukke sag fra Vila og du vil med sikkerhed blive festens best dressed. For den farvekombination af orange, lys blå, gul og sort – den kan altså noget! Helt typisk for pre spring sæsonen vrimler det også frem med de fineste blomsterprint og særligt dette fra Minimum gør sig godt. Her vist i t-shirt modellen, der har et lille twist med en åben slids i ryggen. Tilsæt et par skinny jeans og så er du forårsklar.

Alle de viste styles kan købes i Trendhouse Skjern, Ringkøbing & Søndervig.

Følg os på Facebook og Instagram for at få din daglige dosis af cool inspiration og husk at tilmelde dig vores nyhedsmail (du vil ikke fortryde det!) 😉

 

 


STJÆL STILEN

Udgivet den 28/09/16

camouflage-jakke-stjael-stilen-trendhouse

HOT CAMOUFLAGEJAKKE

Vi er vilde med den altid fashionable Pernille Teisbæks styling af camouflagejakken. Den rå jakke kombineret med en klassisk sort buks og en enkel hvid t-shirt. Vi har samlet et bud på hvordan du nemt kan style et lignende look til priser hvor de fleste kan være med.

Camouflagejakke fra Global Funk 600,- Find jakken her

Hvid modal t-shirt fra Pieces 230,-

Klassisk sort buks fra Global Funk 500,- Find bukserne her

Ankel støvle med Reptillook fra Bianco 1100,- Find støvlerne her


Vi elsker Bordeaux

Udgivet den 23/09/16

skaermbillede-2016-09-23-kl-15-39-06

Er i klar på efterårs farven 👉🏻 BORDEAUX 😍 Det er vi og vi har fyldt butikkerne og webshoppen op med den mega smukke farve 🙌🏻

Den fine farve er et klart must i garderoben og den kan let kombineres med klassisk sort eller elegant grå. Efterårets mange styles spænder bredt fra en hel mørk vinrød til en mere varm pink, hvor der er lidt mere knald på farven. Om du vælger den mere elegante vinrøde eller du går med den frække pink er denne farve et stensikkert hit i efterårsgarderoben.

Bordeaux i alle sine nuancer har også sneget sig med i efterårets mange prints og vi er vilde med det! Farven optræder i alt fra grafiske prints til de mere boheme inspirerede blomsterprints som også er et sandt hit denne sæson.

Shop løs på www.trend-house.dk #efterårsshoppingvi-elsker-bordeaux #trendhouse #fashion #bordeaux #vielsker