fbpx

Nyheder


Nyheder

Moden er hele tiden i udvikling, og det kan hurtigt kræve en del at holde sig up to date. Derudover er der et stort udvalg af styles og mærker at vælge imellem, som ofte lancerer nye kollektioner. Vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig altid at være opdateret ved altid at udstille vores nyeste varer her på siden.

De fleste kvinder kender til tøjkrisen. Nogle oplever den dagligt, andre ugentlig – men fælles er, at vi alle ved hvor stressende en faktor den kan være. Vi forsøger at minimere antallet af tøjkriser, ved altid at opdatere dig med den nyeste mode. På nyhedssiden holder vi dig altid opdateret på sæsonens nyeste trends og farver. Vi garanterer dig et up-to-date udvalg, med nye produkter hver dag fra nogle af Danmarks største brands!

Nyheder til alle anledninger

Vi ved hvor svært det til tider kan være at sammensætte tøjet i klædeskabet – både fordi moden skifter, men det gør årstiden også. Vi elsker at inspirere og vise hvor funktionelt meget af vores tøj egentlig er. Har du nogensinde kigget på din sommerkjole på en kold dag og tænkt; “Ej hvor kunne jeg godt tænke mig at have den på i dag, men det er alt for koldt”? Style den med en lækker strik over eller en rullekrave indenunder! Det skaber et helt nyt fedt look og gør at sommerkjolen pludselig kan anvendes året rundt! What is not to like?

Vil du også inspireres? Så følg med på vores sociale medier, Facebook og Instagram eller sign up på vores nyhedsbrev. Vi står også altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til størrelse, styling eller noget helt tredje.

Hvis du ikke har fundet den perfekte style på nyhedssiden, så giv ej op! Gå på opdagelse på vores webshop. Vi går meget op i altid at have et stort udvalg til enhver smag og anledning. Derfor finder du et bredt udvalg af kjoler, jakker, trøjer mm., der passer til lige netop den anledning du har tøjkrise til.