Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

B.young

DKK -
Størrelser
Varekategorier

B.young

b.young designer og skaber styles der passer både til hverdag og til fest. Hos Trend-house har du mulighed for at finde forskellige styles. Du kan finde alt fra feminine skjorter og flotte kjoler, til afslappede t-shirts og lækre sweatre. Uanset om du leder efter designs der kan pyntes op eller ned, så finder du helt sikkert noget der passer til din stil.

Skab dit eget look

b.young skaber et spændende og eksperimenterende univers, hvor man kan være sig selv. Du har derfor mulighed for at sætte et ekstra udtryk på din egen stil. Kollektionerne indebærer alt lige fra flotte og unikke b.young kjoler, til lækre stilfulde jeans. Derfor kan man altid opdaterer sit klædeskab med en af de nye styles.

Kendetegnet for b.young er friske designs, som tilfører glæde og selvtillid til dem, som bærer det. Pasform er også et andet vigtigt aspekt, når man taler om B. young. Brandet fokuserer derfor altid på at designe tøj, som giver en flot og flatterende silhuet – og det er vi helt vilde med! Derfor synes vi helt sikker, at b.young er et must-have brand i din garderobe!

Se de mange flotte styles fra b.young hos Trend-house. Opdater garderoben med sæsonens nyeste trends og forelsk dig i friske designs der tilføjer en glæde og lethed til din personlige stil. Mix og match de forskellige produkter med hinanden, for at få et helt unikt og personligt look, uanset om du er på vej i byen eller på arbejde.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.