Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Ichi

DKK -
Størrelser
Sorter efter
Varekategorier

Ichi

Med ICHI er du altid et skridt foran. De smukke prints og flotte mønstre er med til at give ICHI et moderne look, som kan bruges til både hverdag og fest. Vi er vilde med brandets lækre jakker, og feminine kjoler. Uanset om du er på udkig efter en af de smukke kjoler, eller en varm stik, så kan du helt sikkert finde det blandt ICHIs smukke styles.

ICHI er et dansk brand, der for første gang slog dørene op i 1999, i Kolding. Siden har modekoncernen vokset og leveret modetøj i den højeste kvalitet og i et væld af fantastiske designs. I dag har modekoncernen indtaget over 50 lande, og er repræsenteret i mere end 1.800 butikker verden over. Brandet er dermed et kæmpe, globalt brand – og vi forstår godt hvorfor! Deres sans for kreativitet og stil, har skabt nogle af de smukkeste styles. Brandet forstår at gøre indtryk på deres kunder, og opfylde de forventninger der er til kvalitet og stil. Derudover er ICHI et brand, der har sans for stil og trends.

ICHI tilbyder komplette sæsonkollektioner karakteriseret af alsidigt og stærkt modetøj med elementer af sæsonbetonede trends.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.