Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Meraki

DKK -
Størrelser
Varekategorier

Meraki

MERAKI – KRÆSET FOR DETALJERNE

Det danske velvære- og livsstilsbrand Meraki har fundet inspiration til deres produkter fra skandinavisk æstetik. Dette ses tydeligt på de skønne flasker og tuber, som vil pynte ved enhver køkkenvask eller på enhver badeværelseshylde. De skønne produkter er kendt for at have milde, aktive og nærende ingredienser, som forkæler din krop i hverdagen. Hos trend-house.dk er vi store fans af det store udvalg og det kvalitetsbedste mærke, og vi har alle mindst ét af produkterne stående hjemme på hylden,

PRODUKTER I ET MED NATUREN

Meraki går højt op i at passe på naturen med de mange produkter. Alle materialer til emballage er 100% genanvendelige og derfor meget miljøvenlige. Derudover er produkterne helt uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer. Der er brugt naturlige parfumer i form af æteriske olier, og der er brugt basisolier af høj kvalitet. Dette er du heller ikke et sekund i tvivl om, når du åbner dit produkt fra Meraki. Produkterne er til for at sikre dig det absolut bedste.

Produkterne fra det danske mærke bruger kun det bedste fra naturen og er derfor meget rene. Alle ingredienserne er så vidt muligt økologiske og ikke testet på dyr, så du med god samvittighed kan smøre dig i de lækre cremer eller anvende de gode sæber.

SELVFORKÆLELSE PÅ HØJT PLAN

Hos trend-house.dk har vi et stort udvalg af cremer til hænder og krop, duftlys, scrubs, opvaskemiddel og olier, så du kan finde produkter til dine behov. Der er rig mulighed for at skabe dit helt eget hjemmespa med de lækre produkter fra Meraki, så du kan forkæle dig selv. Og skulle du kende en helt særlig person, der fortjener lidt ekstra forkælelse i en travl hverdag, kan du roligt forære ét af disse skønne produkter. De er perfekte som værtindegaver, gaven til Mors Dag, den lille ekstra gave til fødselsdagen eller blot til den person, som står dig nær. Hvorfor give chokolade, når du kan give et produkt fra det danske kvalitetsmærke Meraki?

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.