Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Moves

DKK -
Størrelser
Sorter efter
Varekategorier

Moves

Moves designer styles i en mere edgy stil, men samtidig har fokus på feminine detaljer. Moves er et brand med en vision om, at ramme sæsonernes trends ved at skabe designs, der følger modebilledet men skiller sig ud ved detaljer, udskæringer, prints og mønstre.

Minimum blev grundlagt i 1997 i Aarhus, og udviklede sig hurtigt til et selvstændigt brand. I 1999 blev den første herrekollektion lanceret og i 2007 introducerede minimum en damekollektion. Siden har brandet udviklet deres eget subbrand, nemlig Moves by Minimum. Moves slog dørene op for deres kollektion i 2015 og har siden skabt sig din egen stil og identitet. Brandet er en eftertragtet linje, da kollektionen består af high-street styles, designet til den modebevidste kvinde. Du får derfor styles der passer til sæsonens trends og som er opdateret på den nyeste mode.

Moves by Minimum går ikke ned på kvalitet. Deres designs er fremstillet i lækre og holdbare materialer, der sørger for at du får fashion der holder. Moves har undertoner af den skandinaviske femininitet med enkle, klare og lette linjer dog tilføjet et twist af rå og edgy detaljer og kanter

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.