Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Only

DKK -
Varekategorier

Only

ONLY er et af Europas førende denim-brands med denimbukser i alle afskygninger. Højtaljede denimbukser og lavtaljede denimbukser. Leggins, jeggings og ankelbukser. Slim-fit denimbukser og baggy denimbukser. Ripped jeans, boyfriendjeans og trompetbukser. Uanset hvilken style du er til, så kan du finde det hos ONLY.

ONLY-pigen ser altid fantastisk ud på en ubesværet måde! Mode er hendes lidenskab – et kreativt rum, hvor hun kan eksperimentere med forskellige holdninger, følelser og udseende. Hun er ikke defineret af en bestemt stil, men af hendes legende holdning, påtager sig livet og mode og af hendes kærlighed til denim. Det er i hvert fald sådan brandet betegner deres kunder.

ONLY fremhæver den feminine styrke, der ligger i kvinder. De tilføjer en kombination af detaljer og rå attitude. De forskellige styles giver dig mulighed for at finde dit personlige og unikke udtryk. Du har mulighed for at finde tøj både til hverdag og til fest. Uanset om du er på udkig efter et par rå jeans, en flot kjole eller en feminin nederdel, så finder du det her på siden.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.