Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Pieces

DKK -
Størrelser
Sorter efter
Varekategorier

Pieces

Uanset om du er på udkig efter toppe, kjoler, tasker eller andre accessoires, så kan du finde det her på siden. Pieces giver dig mulighed for at finde alt hvad du skal bruge til at skabe en komplet garderobe. På den måde, kan du altid fuldende dit look.

Hos Trendhouse har altid et stort udvalg af accessories og tøj fra Pieces. Med produkter herfra, er du hele tiden opdateret med de nyeste trends, og som kan sætte prikken over i’et på dit look. Mærket er en del af Bestseller-koncernen, så der er garanti for masser af nye kollektioner.

Pieces designer ud fra en klassisk, skandinavisk designtradition. Der bliver tilføjet ekstravagante detaljer og former, som giver de forskellige items sit eget præg.

Pieces er meget mere end accessoires og smykker. Derfor har vi også et udvalg af deres fantastiske fashion-styles. Du kan bl.a. finde basistoppe, som er et must-have i enhver garderobe og kjoler med flotte designs. Mix og match de mange forskellige produkter, for at skabe en unik og personlig stil. Her på siden  finder du enhver kvindes yndlingsprodukter i form af tasker, sko, smykker og tøj med et feminint strejf mikset med rockchic.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.