Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Sko

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Sko

Sko er et absolut must-have – især som kvinde!! Vi elsker sko og det er vigtigt vi har et par til enhver anledning.Derfor her vi her på siden samlet hele vores sortiment af sko, så du kan finde det par der passer bedst til dig og din stil. Uanset om du er på udkig efter et par fede, rå sneakers, et par flotte støvler eller sommerens nye sandaler, så finder du det lige her på siden. VI forhandler sko fra et hav af forskellige mærker, så du kan finde det par der passer dig bedst.

Cool sneakers

Sneakers er et absolut must-have! Disse sporty sko er blevet uundværlige og kan efterhånden sammensættes med en række forskellige styles. Du kan nemt pifte den feminine nederdel op med sneakers, for at få et mere afdæmpet look. De passer selvfølgelig også til et par cool jeans. Tag et kig på vores udvalg af sneakers, og forelsk dig i dem der passer til din garderobe.

Sandaler til sommeren

Hos Trendhouse har du selvfølgelig også mulighed for at finde et par skønne sandaler til sommerens varme dage. Sandaler kommer i et hav af styles og du kan finde det helt enkle, til dem med flere detaljer. Uanset hvilken stil du er til, så har vi i hvert fald fundet et sortiment frem til dig, med lækre styles der kan pifte garderoben op. Mix og match dem med flotte sommerkjoler, luftige nederdele eller fede shorts.

Støvler til kvinder

Tag et kig på vores udvalg af støvler til kvinder. Støvler er et absolut must-have og de kan bruges både til hverdag og til fest. Støvler kan let give et feminint touch til dine rå jeans, men passer også perfekt sammen med en nederdel eller en kjole. Mix og match dine støvler som det passer dig.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.