Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Sandaler

DKK -
Størrelser
Sorter efter
Varekategorier

Sandaler

Et par fede sandaler er et absolut must-have til sommerens varme dage og lange, lyse nætter. Vi elsker at have muligheden for at lufte vores fødder og mærke den lune sommerbrise eller havets varme bølger. Derfor har vi her hos Trendhouse nøje udvalgt vores sortiment af sommersko til damer.

På siden finder du et bredt udvalg af forskellige sandaler, som med garanti vil lade dig lufte dine fødder i sommerens stråler. Du kan finde mange forskellige farver og styles, så du kan finde det par der passer bedst til dig, dine fødder og din stil.

Mix og match dine sandaler

Sandaler er indbegrebet af sommerstil, og så er de nærmest uundværlige rent praktisk. For når solen bager og temperaturerne er høje, er det virkelig en befrielse at have fødderne i et par luftige sko. Sandaler kan mixes og matches med alt du gemmer i tøjskabet! Til de lyse nætter, hvor luften er mere kølig med fødderne stadig er fri, kan du let have et par fede jeans på. Sandaler går selvfølgelig også til sommerens store udvalg af lækre kjoler og du kan sagtens pifte nederdelen op også. Du bestemmer selv hvordan dine sandaler skal bruges!

Du finder forskellige brands her på siden, der alle har deres helt egen stil. På den måde kan du vælge de styles der passer bedst til dig og din garderobe, så du kan mixe og matche med resten af din garderobe.

Mangler du inspiration til dit næste look? Følg os på de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion. Her kan du hurtigt se en masse lækre inspirationsbilleder og style dit eget outfit.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.