Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Støvler

DKK -
Størrelser
Varekategorier

Støvler

Dyk nede i vores brede sortiment af damestøvler. Der findes mange forskellige modeller, og du kan finde de helt korte støvler, til dem med lange skafter. Støvlerne kommer i et hav af smukke designs og med forskellige detaljer, så du helt selv kan bestemme hvor vildt det skal være.

Damestøvler til alle

Det danske klima er kendt for sine mange elementer i løbet af året. Du kan både opleve regn, blæst, sjap og sne. Derfor er det vigtigt at de danske kvinder har det rette udvalg, når det kommer til fodtøjet. Derfor har vi her på siden samlet en række støvler til damer, der let kan bruges året rundt! Der er rigeligt at vælge imellem her hos Trendhouse og du bestemmer selv hvilken støvle der passer ind i din garderobe.

Praktiske og feminine støvler

Hos Trendhouse byder vi på støvler til kvinder, der både er praktiske og pæne. De kan bruges i hverdagen og til fest. Vigtigst af alt, så er støvlerne super gode at gå i. Vi sørger for at du har et fantastisk udvalg, der byder på de nyeste trends indenfor sko til kvinder. Det betyder at vores udvalg byder på forskellige materialer, designs og udformninger, hvad enten det er såler, overdele eller hæle. Det er lige fra de helt flade modeller og op til dem der har mere hæl.

Du kan nemt mixe og matche de forskellige støvler med andre styles. Pift eksempelvis de almindelige jeans op med at par fede støvletter, eller giv kjolen et ekstra twist med et par rå støvler. Kun fantasien sætter grænser.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.