Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Tøj

DKK -

Tøj

Tøj til enhver anledning

Til hverdag, til fest. Til udendørs leg, til indendørs hygge. Til skolebrug, til arbejdsbrug, til ren afslapning. Til fashionistaen eller til hende, der foretrækker komfort over alt andet. Vi bruger tøj hver eneste dag og til mange forskellige anledninger. Dette kræver det en god garderobe med tøj, der kan dække ethvert behov. Hos trendhouse bestræber vi os på at have et udvalg, der kan dække dine behov i din dagligdag. Så du altid har et perfekt valg, og så du kan undgå tøjkrisen. Tag et kig i vores sortiment og forelsk dig i et nyt fund til tøjskabet. Vores udvalg af tøj til kvinder kan helt sikkert hjælpe dig på vej mod et moderigtigt look til din dagligdag.

Til dagligt er det altid vigtigt at føle sig godt tilpas, så arbejdsdagen forbliver rar, og skoledagen behagelig at komme igennem. Hvad end du har brug for en hverdagskjole eller et par loose bukser, så har vi stylesne. Går du meget rundt, eller sidder du ned en hel dag? Uanset hvordan du tilbringer din dag, findes der tøj i vores sortiment, som kan gøre din dag så behagelig og stadig stilet. For naturligvis vil du føle dig godt tilpas, men hvem vil ikke også gerne føle sig stilet samtidig?

Til festlige begivenheder bliver der ofte gjort lidt mere ud af et look. Her handler det om at have et par styles i klædeskabet, som kan binde et outfit sammen, og skabe blikfang, når du går forbi. En lækker festkjole til en aften på dansegulvet eller et par bukser og en flot top til, så du ser godt ud i baren.

Tøj der passer til vejret

Det danske vejr er meget omskifteligt, og det betyder også, at vi skal være gode til at tilpasse os. Dette kræver en omfattende garderobe med både lettere tøj til de varme sommerdage, overgangsjakker og de tykke striktrøjer til den hårde vinter. Det er naturligvis den perfekte anledning til at handle lidt nyt til tøjskabet, så du altid har de perfekte styles til dit behov.

Find det perfekte look

Med det perfekte look kan du opnå den bedst mulige selvtillid til byturen, daten, skoledagen, arbejdsdagen eller andre særlige lejligheder. Med den rette selvtillid kan du bedre vise din personlighed frem og shine igennem. Find dit næste outfit online hos trend-house.dk, så du er klar til at lade din personlighed skinne igennem.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.