Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Bluser

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Bluser

Her på siden kan du finde vores udvalg af bluser, fremstillet i de bedste kvaliteter. Vi har langærmede bluser i alle mulige former og farver, dem medmønstre eller uden mønstre. Du kan også finde dem med knapper eller flæser samt helt klassiske styles, hvis det er den stil du leder efter. Du kan finde bluser fra et væld af lækre kvalitetsmærker, som f.eks. ICHI, NÜMPH, VILA og mange andre.

Bluser er en universel klassiker, der altid kan bruges. Uanset om du er på vej på kontoret eller til fest, så kan denne style være det rette svar. De kan nemt styles op eller ned efter behov, så du får en style der passer perfekt til begivenheden. Mix og match de skønne bluser med forskellige underdele. Du kan nemt sætte dem sammen med et par fede, rå jeans for et cool hverdagslook. Du kan også style den op med en skøn kjole eller nederdel, for at indramme de mere feminine faconer.

Bluser til kvinder – lækker, feminin fashion

Du finder mange skønne bluser hos Trendhouse. Det er en tendens der aldrig går af mode – og som vi aldrig får nok af! Derfor finder du mange styles i forskellige farver, designs og linjer. De mange lækre materialer giver dig et sofistikeret og moderne look.

Find den style og det materiale der passer bedst til dig. På siden kan du finde et bredt udvalg af sæsonens nyeste trends. Vælg skønne farver, der giver dig en personlig stil og lader dig skabe unikke sammensætninger. Vælg imellem bluser med rullekrave, med blonder, i silke, i bomuld, sommerbluser, festbluser og mange flere!

Køb din nye bluse hos Trendhouse

Med vores store udvalg af bluser, kan du hurtigt finde frem til dem der passer i din garderobe. Skab et moderigtigt look med de forskellige designs. Brug blusen som den er, eller style den som base under en skjorte eller en striktrøje. Match f.eks. en hvid trøje med en klassisk blazer, for et sofistikeret look, eller style den med en rå læderjakke, for et mere cool outfit. Du kan også nemt finde en af vores lækre oversize bluser, og sætte den sammen med en stram underdel.

Se hele udvalget her hos Trendhouse.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.