Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Bukser

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Bukser

BUKSER TIL DEN MODEBEVIDSTE KVINDE

Hos trend-house.dk mener vi, at bukser er en uundværlig del af den modebevidste kvindes garderobe. De mange forskellige materialer i udvalget sikrer, at du kan finde par, der kan bruges året rundt. Bukserne er enkle og nemme at style til det meste, for det behøver ikke at være så besværligt at style et fedt outfit. Med et par fede bukser sat sammen i et flot outfit kan du også opnå et mere personligt look end med et par jeans. Vi går højt op i at have et anvendeligt udvalg, så du kan finde din kommende favorit. Hos os finder du fede damebukser fra nogle af Danmarks førende modebrands.

VORES UDVALG AF BUKSER

Et par jeans kan ofte stramme på maven. Med vores udvalg af damebukser får du i stedet forskellige styles, hvor du kan være moderigtig og føle dig afslappet på samme tid. Vi har et bredt udvalg af bukser, så du kan finde noget til enhver anledning. Vores sortiment byder blandt andet både på sofistikerede og sporty modeller. Med de mange forskellige modeller kan du nemt style lige det outfit, du ønsker. De lækre bukser er ofte både praktiske og moderigtige på samme tid. I vores udvalg finder du desuden et væld af flotte prints og skønne farver, der kan passe til de mange forskellige årstider. Så handler det blot om at finde den perfekte overdel til at fuldende looket.

MASSER AF STYLINGMULIGHEDER

Med det brede udvalg af damebukser findes der et væld af stylingmuligheder. De mange muligheder sikrer dig, at du kan opnå det look, du ønsker. Til et par herreinspirerede bukser kan du skabe et anderledes og afslappet look med et par fede sneakers og en løs t-shirt. Bukserne med et klassisk look er perfekte med en fin blazer til kontoret. Du kan også skabe et festligt look med løse bukser, en blondetop og høje hæle. Ønsker du at følge tidens store trend, kan du bruge dine damebukser med en matchende overdel og skabe et urbant og moderigtigt look. Alt i alt handler det jo bare om at finde en flot underdel, som matcher din personlige stil og fuldender det look, du ønsker. Hos trendhouse har vi masser af skønne bukser til overkommelige priser, så du kan finde din nyeste tilføjelse til garderoben.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.