Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Jakker

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Jakker

TRENDY JAKKER TIL STILBEVIDSTE KVINDER

Her hos Trendhouse finder du et enormt udvalg af jakker til kvinder. Du finder kun produkter af højeste kvalitet, i et lækkert design og til gode priser. Vi har nøje udvalgt vores udvalg til kvinder fra alle de førende danske brands. En jakke er nemlig ikke længere bare et almindeligt stykke overtøj. Det er et moderne og vigtigt piece i din garderobe, og du kan sagtens have mere en én at vælge imellem i klædeskabet. Derfor anbefaler vi, at du vælger din nye jakke med omhu, så den kan bruges til mere end bare én anledning.

JAKKER FRA ALLE DE FØRENDE MÆRKER

Trend-house.dk har masser af jakker til ethvert behov. Vi har et stort udvalg til kvinder, og vi har gjort en dyd ud af kun at forhandle de bedste og mest moderigtige styles. Du finder et fornuftigt udvalg inden for overgangsjakker, vinterjakker, regntøj, læderjakker og denimjakker. For udemennesker er en god jakke en uundværlig del af garderoben. Vi har derfor gjort vores for at sikre dig, at du kan få en behagelig og trendy udgave, der er perfekt til både vinter og regnvejrsdage. Vi forhandler blandt andet danske mærker som mbym, minimum, Ichi, Global Funk, Soft Rebels, Vila, Only, Jacqueline de Yong og mange flere. Vores styles til kvinder er selvfølgelig håndplukket ud fra vores erfaring om mode. Derudover ved vi hvad vores kunder vil have.

GÅ ALDRIG NED PÅ UDVALGET

Som kvinde kan det ofte være en kamp at komme ud af døren i det helt rette outfit. Det gælder om at udstråle personlighed og selvtillid. Vi kan stå i timevis og diskutere for os selv, om tøjet passer sammen. Og hvad nu med det omskiftelige vejr? Derfor kan et godt udvalg af jakker altid være en god idé. Så har du altid det perfekte stykke tøj til at fuldende dit look. For den helt rette denimjakke eller læderjakke kan hurtigt tilsætte det sidste og vigtige touch til et sæt tøj, så det bare spiller.

INSPIRATION ER VIGTIG

Trendhouse er modsat mange andre ikke en del af en større kæde. Med andre ord: vi er 100% privatejet. Derfor bruger vi også meget tid på messer rundt omkring i Danmark og Europa. Det gør vi med det simple mål at sikre, at vores tre fysiske butikker og webshop lever op til kundernes skarpe forventninger. Skulle du mangle lidt ekstra inspiration, så anbefaler vi at du følger os på facebook (trendhouse) eller instagram (@trendhousefashion), hvor vi løbende poster fede looks, nye tendenser og flotte detaljer.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.