Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Blazere

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Blazere

Blazere er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe. Den klassiske style går aldrig af mode og kan både bruges til hverdag og til fest. Med sine fine og stilrene linjer, giver dette item dig et super stilfuldt look, som du både kan bruge på kontoret, i skolen eller til en familiefødselsdag.

Blazere til kvinder fra alle de bedste brands

Hos os www.trend-house.dk finder du et godt udvalg af blazere til kvinder. Vi her igennem vores erfaring i butikkerne udvalgt det blazere med absolut bedste pasform. Her kan nævnes mærker som mbym, minimum, Soft Rebels, Ichi, ONLY, og Vila. Alle mærker som er stildefinerende og innovative. Blandt disse mærker finder du adskillige førende producenter, som sætter nye standarder på det Danske marked når det kommer til blazere til kvinder. Vores blazere til kvinder er selvfølgelig nøje håndplukket ud fra vores erfaring om hvad kunderne vil have.

Blazere til kvinder er altid på mode

Er det tid til at iføre sig en pænere og mere elegant beklædning? Eller er det simpelthen bare blevet tid til at supplere din allerede elegante garderobe med en flot blazer. Så er du kommet det rigtige sted hen. Hos trendhouse har vi nemlig alt, hvad du behøver inden for klassiske såvel som trendy blazere. Blazere er for de færreste hverdags påklædning, men der bør alligevel mindst hænge en i enhver kvindes garderobe.

Kunsten er ligeså at mikse det fine med et hverdagslook, derved for du også mest mulig ud af din garderobe. Hos trendhouse forstår vi os på behovet for at en blazer skal være trendy, behagelig, holdbar og samtidig skal den være til at købe for penge. Vi forhandler styles til kvinder i alle de klassiske farver, samt et mindre udvalg af de med mønster og skæve farver. Vi har flest blazere i sort & grå, da det er den mest populære farve for tiden, men er du ikke til sort & grå så tag endelig et kig rundt i vores sortiment, så finder du helt sikkert en farve og model der passer til netop din smag.

Inspiration til dagligdagen

Trendhouse, er modsat mange andre ikke en del af en større kæde, med andre ord: vi er 100% privatejet. Derfor bruger vi også meget tid på messer rundt omkring i Danmark og Europa alt sammen med det simple mål, at sikre at vores 3 butikker og webshop lever op til kundernes skarpe forventninger. Skulle du mangle lidt ekstra inspiration, så anbefaler vi at du følger os de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.