Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Bomberjakker

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Bomberjakker

I takt med at bomberjakken er vundet indpas i modeverdenen, er den skønne jakke for alvor blevet et must-have i garderoben. Der findes mange forskellige typer af bomberjakker. De kommer bl.a. i lange og korte modeller. Her på siden har du mulighed for at se vores udvalg af den fede jakke. Du kan finde kendte mærker som ONLY og Moves by minimum. Find den bomberjakke der passer bedst til dig og din personlige stil, allerede i dag!

Lækre bomberjakker til kvinder

Bomberjakken er perfekt til dig der ønsker et fedt, afslappet og mere casual look. Jakken kan kombineres med et hav af andre styles, så du har mulighed for at pifte den op som det passer dig. Du kan nemt bruge jakken til en lang nederdel og et par fede sneaks, for et feminint og super casual look. Du kan også vælge at sætte bomberjakken sammen med et par løse bukser og en cool sweater, for at ramme et street-outfit.

Jakken kan i bund og grund kombineres og mixes med stort set alt du allerede har i klædeskabet. Den kan nemt bruges både til hverdag, i weekenden eller til en fest. Jakken fungerer perfekt som overgangsjakke til efteråret og foråret, og du kan finde den i mange skønne designs. En bomberjakke er derfor både praktisk og super smart at have i garderoben.

Lad dig inspirere af vores udvalg af skønne bomberjakker til kvinder. Vælg den farve og stil der passer bedst til dig og bestil den hjem allerede i dag. Bomberjakken giver et råt og selvbevidst indtryk – det er jo et stykke tøj med historie, så du kan hurtigt iklæde dig jakken med den rå attitude!

Savner du inspiration? Så find os på facebook (trendhouse) eller instagram (@trendhousefashion), hvor vi løbende poster fede looks, nye tendenser og flotte detaljer

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.