Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Overgangsjakker

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Overgangsjakker

Overgangsjakker er et absolut must-have for den danske kvinde. Til de skiftende sæsoner i Danmark, er en overgangsjakke et praktisk og funktionelt stykke tøj, som udover at beskytte dig mod vejret også kan være en del af et stilfuldt outfit. Dit valg af jakke er derfor ikke kun praktisk men også fashionabelt. Jakken skal kunne holde dig varm og beskytte dig mod den danske overgangsperiode. Derudover må den selvfølgelig gerne have et super lækkert design, der passer til din personlige stil. Derfor har vi her hos Trendhouse nøje udvalgt en række lækre brands og produkter, så du kan finde en overgangsjakke der passer perfekt ind i sæsonens trends.

Overgangsjakker fra kendte brands

Hos Trendhouse har du mulighed for at finde overgangsjakker og frakker fra et væld af populære brands. Uanset om du er mest til lange jakker eller korte, så kan du her på siden finde et skønt udvalg af forskellige frakker. Blandt vores udvalg af lækre brands finder du bl.a. jakker fra OBJECT, VILA, MINIMUM, ICHI, NÛMPH, GLOBAL FUNK og mange andre.

Forelsk dig i de mange forskellige styles og designs. Du finder både korte og lange jakker, i mange skønne farver og med fantastiske detaljer, mønstre og meget mere. Find en frakke der passer perfekt til din garderobe og lad din personlige stil skinne igennem. Nu har du muligheden for at gardere dig mod blæst og kulde og samtidig være stilfuld og elegant. Vi har et bredt udvalg af jakker, frakker og accessories til alle årstider. Vi har frakker i forskellige farver, modeller med eller uden detaljer.

Find din nye jakke

Her på siden finder du et bredt sortiment af skønne jakker, der passer perfekt ind i sæsonens trends. Hos Trendhouse har du også mulighed for at finde vinterjakker, bomberjakker, blazere og mange andre typer jakker. Vi fører et bredt udvalg, så du har rig mulighed for at gå på opdagelse.

En frakke kan nemt kombineres med et par fede jeans og sneakers for et super cool hverdags look. Jakken kan også let kombineres med en af vores skønne kjoler eller feminine nederdele. Du kan rolig scrolle siden igennem og finde den jakke dus tår og mangler, så du er klar til Danmarks omskiftelige vejr.

Savner du inspiration? Så find os på facebook (trendhouse) eller instagram (@trendhousefashion), hvor vi løbende poster fede looks, nye tendenser og flotte detaljer.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.