Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

High waist

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

High waist

Skab dit helt eget look med et par high waist jeans. Uanset om du er til et par hullede jeans, sorte jeans eller et par helt klassiske, så finder du dem her på siden. Disse jeans har dog det fællestræk, at de alle er højtaljede. Et par højtaljede jeans kan være med til at fremhæve taljen og de kvindelige former.

Her på siden finder du forskellige styles, så du helt selv kan mixe og matche dit outfit. Sæt dem sammen med en fed skjorte eller en oversize trøje, for et lækkert, klassisk hverdags look. Du kan også finde den fede 70’er stil frem, og gå efter trompetbukser, en lækker bluse og et par støvler med lidt hæl.

Højtaljede jeans for en feminin silhuet

Højtaljede jeans fremhæver din talje og giver dig den perfekt kurvede timeglasfigur. Denne ubekymrede, feminine silhouet er let at style og viser dine bedste sider frem. De samme par højtaljede jeans kan også genskabes i mange forskellige looks uanset anledningen og årstiden.

Med et par high waist jeans er super populære – og det kan vi godt forstå! Disse bukser vil med garanti give dig en super feminin silhouette og kan nemt kombineres med de styles du allerede har i skabet.

Inspiration til jeans

Trendhouse, er modsat mange andre ikke en del af en større kæde, med andre ord: vi er 100% privatejet. Derfor bruger vi også meget tid på messer rundt omkring i Danmark og Europa alt sammen med det simple mål, at sikre at vores 3 butikker og webshop lever op til kundernes skarpe forventninger.

Skulle du mangle lidt ekstra inspiration, så anbefaler vi at du følger os de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.