Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 94 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Low waist

DKK
-
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Low waist

Gå på opdagelse blandt vores udvalg af low waist jeans her på siden. Disse jeans er perfekte til dig der ikke kan lide at have bukserne til at sidde og stramme rundt om maven. Lavtaljede bukser er utroligt behagelige at have på. Pasformen gør, at du let kan bruge bukserne til både hverdag og fest. Style de lavtaljede jeans med en af de klassiske skjorter og en blazer til hverdag. Et stilsikkert outfit, som du med garanti aldrig går galt i byen med! Du kan finde jeans fra forskellige brands her på siden.

Vælg et sort par jeans med low waist til weekendens festlige anledninger. Et tidløst par jeans, der let kan styles med din resterende garderobe. Mix dem med en blondetop eller en af de festlige toppe med glimmer, hvis du skal ud at danse natten lang. Hvad end du er på udkig efter, så finder du det her. Søg blandt det store udvalg af jeans og find dit ’fit’ blandt forskellige farver, vaske og designs.

Find inspiration online

Trendhouse, er modsat mange andre ikke en del af en større kæde, med andre ord: vi er 100% privatejet. Derfor bruger vi også meget tid på messer rundt omkring i Danmark og Europa alt sammen med det simple mål, at sikre at vores 3 butikker og webshop lever op til kundernes skarpe forventninger – også når det kommer til low waist jeans!

Skulle du mangle lidt ekstra inspiration, så anbefaler vi at du følger os de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.