Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Mid waist

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Mid waist

Hos Trendhouse har vi et bredt udvalg af mid waist jeans. Altså, jeans med en normal pasform. Disse jeans er derfor hverken høj- eller lavtaljede. De sidder lidt over hoftebenet og er med til at give dig en super flot og klassisk shape.

Det er ikke altid lige let at finde et par bukser, som passer. I visse tilfælde kan man være så uheldig, at selv hvis bukserne passer, så sidder de ikke godt. Et par lavtaljede bukser kan alt for let få maven til at se større ud og lave en uheldig bule, når man sætter sig ned. Et par højtaljede kan godt sidde i vejen og stramme for meget. Her på siden finder du styles der sørger for at disse scenarier ikke bliver et problem. Mid waist bukser er dejlige at have på, da de ikke glider ned, og de sidder som de skal. Denne slags bukser passer til langt det meste tøj, da man også kan have sin trøjens kant indeni bukserne. Samtidig markerer de din talje, så du føler dig selvsikker, ser slank ud og føler dig supersmart.

Feminin form og et lækkert design

Et par mid waist til kvinder kan altid bruges, da de både hører sommeren og vinteren til. Du kan både bruge bukserne til festlige lejligheder og på en helt almindelig dag. Mid waist til kvinder er ganske enkelt bare fantastiske.

Du kan mixe og matche de fede jeans med alt fra lækre sweatre og oversize bluser, til toppe, festbluser og klassiske skjorter. Jeans kan både bruges til hverdag og til fest og du kan helt selv bestemme hvordan du styler dit outfit. Du kan roligt vælge de klassiske sorte jeans, sammen med en fed top eller skjorte, til når du skal i byen. Skjorten kan også kombineres med en bluse og bruge på kontoret. Er du til et lidt mere afslappende look, så kan du sætte dine fede jeans sammen med en blød strik eller en super lækker sweater.

Jeans inspiration hos Trendhouse

Trendhouse, er modsat mange andre ikke en del af en større kæde, med andre ord: vi er 100% privatejet. Derfor bruger vi også meget tid på messer rundt omkring i Danmark og Europa alt sammen med det simple mål, at sikre at vores 3 butikker og webshop lever op til kundernes skarpe forventninger. Skulle du mangle lidt ekstra inspiration, så anbefaler vi at du følger os de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.