Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Korte kjoler

DKK -

Korte kjoler

Bliv smart og trendy med en af vores korte kjoler. Når man hører ordet kort kjole, leder det automatisk ens tanker hen på den lille sorte – og den har vi selvfølgelig også. Men vi har mange andre korte kjoler til kvinder også! Siden her bugner med skønne designs og du kan både finde kjoler til fest og til hverdag. Uanset om du er mest til ensfarvede og enkle styles, eller kjoler med tern farver og andre mønstre, så finder du det helt sikkert her på siden.

Korte kjoler til alle begivenheder

Scroll nedover siden og se vores store udvalg af skønne, korte kjoler! De korte kjoler er designet i lækre materialer og kommer i forskellige styles. Du kan nemt finde en kjole der passer til sommeren varme dage. De kommer både med korte og lange ærmer, men du kan også finde dem helt ærmeløse. Du kan med garanti finde en der passer til dig.

Til fest kan du finde en helt klassisk kjole og pynte den op. Med de rigtige smykker og flotte stilletter, er du klar til en aften ude med pigerne. Til dagene på kontoret kan du finde en mere afslappet style, med et super fint mønster.

Vores sortiment af kjoler er nøje udvalgt og vi har altid kunden i fokus. Derfor kan du her hos Trendhouse kun finde styles i et super lækkert design, som er fremstille af de bedste materialer. Vil du gerne have mere inspiration til hverdagens outfits, så kan du følge os på d e sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.