Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Shorts

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Shorts

Luft benene i et par fede og flotte shorts. Når foråret og sommeren skyller indover dte danske lang, så er denne style helt perfekt. Frem med stængerne! Når kalenderen endelig lander på forår og sommer, er det bare med at nyde de varmere og lysere årstider udenfor iført behageligt sommertøj. Prøv f.eks. med et par pæne og praktiske shorts til damer.

Vi har lange og korte dameshorts, og du finder løse modeller til kvinder, men også mere stramtsiddende modeller. Blandt vores shorts her på siden er der flere forskellige flotte farver og stilarter, bl.a. farverige sporty modeller og mere afdæmpede, klassiske shorts.

Find shorts til kvinder online

Hos Trendhouse har vi gjort det til vores mission at finde og udvælge tøj til vores kunder, lavet i lækre materialer og som passer til moden. Derfor kan du her på siden finde shorts der passer perfekt ind i tidens trends.

Vores modeller er nøje udvalgt med henblik på dig og dine behov! Scroll henover siden og find de shorts der passer til dig. Trendhouse, er modsat mange andre ikke en del af en større kæde. Vi er 100% privatejet. Derfor bruger vi også meget tid på messer rundt omkring i Danmark og Europa. Alt sammen med det simple mål, at sikre at vores 3 butikker og webshop lever op til kundernes skarpe forventninger. Skulle du mangle lidt ekstra inspiration, når det kommer til at style dit nye outfit så anbefaler vi at du følger os de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.