Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Toppe

DKK -
Størrelser
Varekategorier

Toppe

ET STORT UDVALG HOS TREND-HOUSE.DK

Hos trend-house.dk mener vi, at toppe er en essentiel del af enhver kvindes garderobe. En top er et uundværligt item i klædeskabet, da den findes i et væld af varianter, der kan styles, lige som du har brug for. Med det store udvalg er det bestemt ikke svært at finde en model, som du kan lide. Står det til os, er det også en nødvendighed med et lille udvalg af forskellige toppe i enhver modeinteresseret kvindes klædeskab, så der er noget at vælge imellem til forskellige anledninger. Der er nemlig både behov for simple basistoppe til at have under en strik eller en trøje til de kølige måneder. Der er dog også behov for finere toppe med flotte detaljer til de varmere måneder eller til festlige lejligheder.

FLOTTE STYLES TIL KVINDER

Uanset hvilket look du søger, kan du finde den rette model hos os. Elegant, rå, minimalistisk, sporty, afslappet eller feminin. Vi har skønne styles, som kan dække dit behov og fuldende dit outfit. På den måde kan du føle dig godt tilpas og dermed udstråle lækker stil, når du er på farten. Vores udvalg af toppe byder desuden både på styles med korte ærmer samt styles med lidt længere ærmer. De er praktiske og samtidige skønne at have i tøjskabet, da alle kan bruge dem. Uanset hvilken stil du ønsker, eller hvilken anledning den skal bruges til, er der et udvalg, så alle kan være med og finde en style, der kan bruges.

Vores udvalg hos trendhouse byder på flotte modeller i elegante materialer, med forskellige pasforme og et udvalg af flotte farver og prints, så du kan style din kommende top, lige som du ønsker. Med det store udvalg kan du mikse forskellige outfits til dit behov.

STYLE TOPPEN PÅ MANGE MÅDER

Mens en basistop både kan bruges under en tykkere trøje i de kolde måneder, kan den også bruges alene og piftes op med skønne accessories. En basistop bør være en del af enhver kvindes klædeskab, da den kan bruges under nærmest alt. Brug den under en kjole, så kjolen sidder perfekt, eller brug den under en strik på kølige sommeraftner.

Toppe er perfekte til nederdele, pencil shirts, jeans, shorts og chinos. De er derfor meget anvendelige, og du kan helt sikkert finde de første fem stykker tøj i klædeskabet derhjemme, som du kan bruge sammen med en skøn top. Match en top med v-udskæring til jeans eller en blondetop til festlige bukser, når du skal slå dig løs på dansegulvet eller nyde lækre drinks i baren. I hverdagen kan du nedtone toppen med en cardigan eller åben skjorte.

Dit look kan varieres på mange måneder, så du kan opnå lige det udtryk, du ønsker. Toppe med bare arme giver et finere look, mens de under denimjakker, læderjakker, blazere eller cardigans kan få et råt, afslappet eller feminint look. De skønne toppe er aldeles populære hos alle kvinder. Da de kan bruges sæson efter sæson, år efter år er de en uundværlig del af garderoben. Så hvad venter du på? Tag et kig på vores udvalg og find din favorit.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.