Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Cardigans

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Cardigans

En flot og stilren cardigan

En cardigan er nem at have med og tage på, når det bliver lidt køligere. Derfor er det vigtigt, at den er flot, komfortabel og passer til din stil. Hos trendhouse har vi samlet et stort udvalg af cardigans til priser, hvor alle kan være med. En cardigan til kvinder er ofte nok til at pifte stilen og outfittet op. Uanset om du er til farver og mønstre eller blot ønsker en neutral og ensfarvet trøje, så finder du et stort udvalg her, som byder på de sidste nyheder fra vores leverandørs kollektioner.

Cardigan til kvinder fra forskellige brands

En cardigan til kvinder er en essentiel del af vores garderobe, uanset om du skal bruge den i dagligdagen i de kolde vintermåneder, eller om du skal bruge den som en let jakke på de kølige sommeraftner. I vores sortiment finder du utallige modeller og designs i mange forskellige farver og materialer. Derfor vil der med sikkerhed være som passer til din individuelle stil, og det du skal bruge den til. Her finder du designs fra nogle af verdens førende brands, der alle søger inspiration på den internationale catwalk. Vi forhandler blandt andet danske mærker som mbym, minimum, Global Funk, Soft Rebels, Vila, Only, jacqueline de yong og mange flere.

Når du handler på www.trend-house.dk er sikret en cardigan, der følger tidens tendenser inden for både farve, model og design. Kvaliteten er i top på alle vores modeller. De kan tåle at blive brugt i dagligdagen, hvilket betyder, at du er sikret en lækker og flot cardigan, der holder til flere sæsoner.

Mangler du lidt inspiration, så følg os på vores sociale medier, her ligger vi dagligt billeder op af vores søde piger som er iført alt godt fra webshoppen.

Du kan finde os på Facebook: trendhouse eller Instagram: trendhouseskjern

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.