Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Hoodies

DKK -

Hoodies

Her på siden kan du finde forskellige hoodies til kvinder. Vi tilbyder hættetrøjer i lækre designs og bløde materialer. Det behøver ikke altid være så stift og stilrent. En sweatshirt eller hoodie kan gøre underværker kombineret med de rette par sko og bukser. Det er den perfekte løsning for en hurtig shoppingtur med veninderne eller trøjen du bruger til opvarmning. De dage hvor tøjet bare ikke matcher hinanden, er løsningen en komfortabel hættetrøje. Om det er den klassiske sorte hættetrøje eller den helt hvide hoody er underordnet, når bukser og sko spiller.

Med en varm trøje og en jakke udenpå har man looket der er smart og praktisk. Hellere en for meget end en for lidt, når det kommer til hoodies. Der er rigeligt at vælge imellem og udvalget fås i mange farvevarianter og størrelser. Find dem alle sammen her på siden og forelsk dig i de mange skønne styles. De forskellige brands giver deres egne bud på en feminin hoodie.

Hoodies til kvinder

Vi er glade for at kunne præsentere så stort og flot et udvalg af hoodies til damer. Leder du efter en lækker hoodie, så er du også landet på den rette side. Vi har nemlig fundet et lækkert udvalg fra de populære brands. Vores udvalg kommer i forskellige farver og designs, så du finder den der passer bedst til dig.

Mangler du inspiration? Så anbefaler vi at du følger os de sociale medier: facebook: trendhouse eller instagram: trendhousefashion. Her kan du hurtigt se en masse lækre inspirationsbilleder og style dit eget outfit.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.