Hurtig levering

30 dages returret

4.3 ud af 96 anmeldelser

Gratis ombytning

Gratis fragt over 500,-

Strik

DKK -
Mærke
Størrelse
Sorter efter

Strik

ET STORT UDVALG AF STRIK TIL DEN KVINDELIGE GARDAROBE

Under denne kategori finder du et stort udvalg af lækre strik i gode kvaliteter og skønne moderigtige farver fra nogle af Danmarks bedste mærker.
Selvom sommeren står for døren er strik et absolut musthave. Style dine ynglings jeans, eller et par smarte denimshorts med et tynd lækker strik og få et casual boheme look.

STRIK KAN STYLES PÅ ALLE MÅDER.

Strik er en del af enhver kvindes garderobe. Enten bruges de om sommeren sammen med et par shorts eller en nederdel, eller også bruges de om vinteren uden på en trøje eller skjorte sammen med et par af dine ynglings jeans. Der er dermed tale om en væsentlig og uundværlig del af garderoben. Mulighederne er uendelige i forhold til modeller, farver, print og mønstre. Hos trendhouse har vi samlet et bredt udvalg til kvinder i alle aldre. Uanset om du er til stærke farver eller blot ønsker noget neutralt og ensfarvet, så har vi det, du søger.

Hos trendhouse forhandler vi nogle af de førende danske brands. Det er din garanti for, at kvaliteten er i top. Med de sidste nye kollektioner sørger vi for at du er opdateret på nyeste mode og trend. Vi forhandler blandt andet danske mærker som mbym, minimum, Global Funk, Soft Rebels, Vila, Only, jacqueline de yong og mange flere. Fælles er, at de alle har opnået en kæmpe succes på den internationale modescene.  Uanset om du mangler en Strik til festen, eller blot trænger til at forny arbejdstøjet, så har vi tøjet til dig. Hos trendhouse finder du et godt udvalg af modetøj, sko og tilbehør til priser, hvor alle kan være med.

Hos trendhouse får du gratis fragt ved køb af mere end 500,- og 14 dages fuld returret på hele din bestilling.

Få 10% rabat på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få:
– Rabatkoder til dine online køb
– Besked om de nyeste styles
– Eksklusive tilbud
– Vilde konkurrencer

Ved at tilmeldelse accepterer du vores datapolitik – Du kan altid afmelde dig.