Blog

Har du en hvid skjorte i skabet? 🧐

Hvis nej – så læs i dette blogindlæg, hvorfor det er en fejl. Hvis ja: Får du den brugt? På mere end én måde? Har du f.eks. tænkt over, at du kan sætte den sammen med en nederdel? Se de fine eksempler i blogindlægget

Sådan undgår du tøjkriser om morgenen
Spørgsmålet er en god, gammel klassiker, og det er vist de færreste af os, der ikke har prøvet at stå i panik foran spejlet mandag morgen. Næste gang du shopper, skal du først og fremmest tænke komfort, når du prøver tøjet i prøverummet. Hvis ikke det føles rart og behageligt at have på, kommer du aldrig til at gå med det.
8 tips til at ligne en million - uden det koster kassen
Der er ikke noget federe end at klæde sig på om morgenen, se sig selv i spejlet og føle sig som en million.Selvom der sikkert er mange, som drømmer om at have en garderobe til mange tusinde kroner, så er det ikke virkeligheden for de fleste. Men sandheden er, at du ikke behøver at bruge en flere tusinde kroner for at ligne en million. 
Brug tredjedelsreglen og klæd dig bedre
Måske tænker du ikke over det, men der hvor din bluse og bukser møder hinanden har stor betydning for, hvor godt dit outfit ser ud. Med tredjedelsreglen undgår du at blive halveret på midten. Det sker eksempelvis, hvis du bærer en almindelig t-shirt uden på bukserne.
Sådan vælger du den rigtige hårklemme 🎀
Ender du ofte med at have den samme frisure hver dag, og synes du, det begynder at blive en smule kedeligt? Bare rolig, vi er mange, der deler præcis samme frustration – og derfor kan du i dette blogindlæg lade dig inspirere af en række forskellige hårklemmer.
Verdens bedste trick til at redde en for kort kjole 🙋‍♀️
Du tror, det er løgn, men her kommer verdens bedste trick til at redde en for kort kjole! Hvis du har en kjole eller skjorte, du synes er for kort til at gå med bare ben, så er det nu, du skal slå ørerne ud. 
Sådan styler du den perfekte blazer 🤩
Hvordan bruger du din blazer? Lad mig gætte...
Til et par jeans og en tynd bluse? Nogle gange skifter du mellem bluserne, men det er i bund og grund det samme look. Hvis du læser dette blogindlæg har du på under 5 minutter tre (næsten) perfekte måder, du kan style din blazer på.