8 tips til at ligne en million - uden det koster kassen

En pige, der ser dyr ud


Der er ikke noget federe end at klæde sig på om morgenen, se sig selv i spejlet og føle sig som en million.

Selvom der sikkert er mange, som drømmer om at have en garderobe til mange tusinde kroner, så er det ikke virkeligheden for de fleste. Men sandheden er, at du ikke behøver at bruge en flere tusinde kroner for at ligne en million. 


Hvis du læser dette blogindlæg, har du om under 3 minutter fået 8 lette genveje til at godt ud - selv på et stramt budget. 

Enjoy 🥳

Et samlet sæt
// Pieces 'Kylie' nederdel // Pieces 'Bossy' blazer // Moss Copenhagen 'Maluca' skjorte // Copenhagen Shoes 'Awake' loafers // Sui Ava 'Helle Arty' hårklemme // Pieces 'Tania' shopper //


#1 Køb tidsløse items
I stedet for at bruge penge på hurtige modetrends, kan du overveje at investere i en klassisk garderobe. Items, der vil bestå tidens prøve uanset årti. Tænk en klassisk hvid skjorte, en basis blazer eller en lille sort kjole. Bygger du din klassiske garderobe korrekt, har du et passende outfit til enhver lejlighed.

#2 Hold dig til neutrale toner
Der er nogle toner, der altid vil se sofistikerede ud. Tænk sort, hvid, beige, koksgrå og marineblå som base. Disse items kan med glæde leve i din garderobe i mange år uden at gå af mode eller se gammeldags ud.

#3 Damp eller stryg dit tøj
At tage tøj på, der er krøllet, giver et sjusket indtryk. Morgenen kan være er en travl tid, og at bruge fem minutter ved strygebrættet kan føles som meget, men det er så let en måde at gøre dit outfit ser meget mere fuldendt ud. Plus - et krøllet outfit vil altid blive bemærket, selvom ingen siger noget.

#4 Investér i en sort håndtaske
Kan du tænke på noget mere luksuriøst end en smuk, sort læder taske? Når det kommer til farve, vil sorte tasker altid se klassiske og dyre ud i forhold til andre farver. En sort taske er så alsidig, at du kan bruge den til utallige begivenheder og lejligheder.

Smykker i en æske

#5 Tilfør klassiske accessories
At style dit outfit med smagfulde smykker kan forvandle et almindeligt outfit til et, der udstråler et gennemført look. Det vigtigt at huske altid at holde det klassisk og elegant og ikke for prangende.

#6 Undgå tøj, der afslører for meget 
Der er en meget fin grænse mellem at afsløre nok hud til at gøre et outfit mere flatterende til at afsløre for meget hud. Som et nemt selvtjek, kan du tænke: "Ville jeg have dette på for at møde min svigermor eller fremtidige arbejdsgiver?"

#7 Hold dine sko rene
Det er så nemt, men alligevel noget, der ofte bliver overset. Hvis du vil bruge tid og kræfter på at sikre, at dit outfit ser godt ud, så sørg for at holde dine sko rene. Slidte og snavede sko kan ødelægge hele dit look.

#8 Sæt dit hår smukt op 
Dit hår udgør en stor del af dit udseende, og derfor giver det mening, at måden du styler dit hår på vil gøre en forskel for, om du ser godt ud eller ej. Hvis ikke, der er den store frisør gemt i dig, kan en hårklemme være en stor hjælp. 

Vi håber, du kunne bruge dagens tips. Vi ses snart igen 👋

Kh. Trendhouse