Sådan vælger du den rigtige hårklemme 🎀

Hårklemmer, der danser


Ender du ofte med at have den samme frisure hver dag, og synes du, det begynder at blive en smule kedeligt?

Bare rolig, vi er mange, der deler præcis samme frustration – og derfor kan du i dette blogindlæg lade dig inspirere af en række forskellige hårklemmer.

Hårklemmer hitter for vildt lige nu - og med god grund! Det er den perfekte måde at pifte et outfit op på og få håret væk fra ansigtet på en elegant og nem måde.

En bunke af hårklemmer
 

Vi har en MASSE forskellige hårklemmer fra blandt andet Sui Ava og Only. Men hvilken skal du så vælge? Vi har lavet en lille guide til dig i denne mail. 

Alle vores hårklemmer er fremstillet af bioplastikken acetat. I modsætning til almindelig plastik er acetat fremstillet af biologiske stoffer - og ikke af olie som eksempelvis akryl. Det er både bedre for miljøet og holder bedre i håret.

De små og kortere klemmer er gode til tyndt, skandinavisk hår, eller hvis du kun ønsker at sætte en del af håret på. Derudover fungerer de også godt i børnehår. 

Du kan sætte mange forskellige frisurer med hårklemmer, og uanset dit hårs natur vil du derfor også kunne skabe et lækkert hårlook med en hårklemme 😎

De store klemmer kan bruges i både tykt og tyndt hår. Hårklemmer til langt hår er typisk lidt større, imens du kan nøjes med en mindre udgave, hvis du har kortere hår.

Hårklemmer er helt geniale, når lokkerne skal tømmes. De giver et løsere og mere afslappet look, end du typisk opnår, hvis du sætter håret med hårelastikker. Dertil kommer, at en hårklemme er meget skånsom for håret at bruge, da den ikke knækker det. Vil du gerne passe godt på dit hår og samtidig se godt ud, er store hårklemmer et godt valg.

Sui Ava hårklemme i orange

Når du skal vælge den rigtige hårklemme, skal du gøre det klart, hvad du påtænker at bruge klemmen til. Skal hele håret sættes op, eller ønsker du kun at sætte en del af dit hår op? Det afgør, hvilken klemme, du skal vælge.

Hvis du læste helt hertil, fortjener du en medalje 🥇
Tak, fordi du holdte ud!

Kh. Trendhouse